Заместник-председателят на УС на ФК Спартак Евгений Балев обяви, че 

...
Заместник-председателят на УС на ФК Спартак Евгений Балев обяви, че 
Коментари Харесай

Шеф на ФК Спартак: Мач с Левски на 28 август няма как да има

Заместник-председателят на УС на ФК Спартак Евгений Балев разгласи, че  невероятно да има мач сред ветераните на клуба и Левски на 28 август по случай 100-годишния празник на Спартак.

Както е известно, от обединяване „ Сини соколи ” и Асоциацията на ветераните спортисти и ветерани във Варна афишираха провеждането на сходна среща на 28 август от 18 часа на „ Локомотив ”.

„ Нямам концепция кои са тези „ Сини соколи ” и кой стои зад организацията на този мач, само че той няма по какъв начин да се организира. Най-малкото, тъй като на тази дата всички часове на стадион „ Локомотив ” са непокътнати и предплатени още преди седмици от школи, дилетанти и състезатели по футзал, а никой не е търсил управлението на ФК Спартак по сходен мотив ”, съобщи за „ Петел ” Балев.

Той добави, че в случай че някой реши в този ден да пристигна стадиона, да играе и да продава продукти на Спартак, ще си търсят правата по правосъден път, като ръководители на ФК Спартак.

„ Аз мисля, че това е една солова акция и следващ опит да се разедини спартаклийската общественост, с цел да не чествам дружно юбилея. ФК Спартак към този момент разгласи програмата за тържествата по случай 100-годишнината на клуба и всеки спартаклия знае какво да чака на 28 август и къде да бъде ”, сподели още Балев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР